Alla kan bygga webb med WordPress

Ursprungligen var WordPress ett verktyg för utveckling av bloggar men steg för steg har det utvecklats till ett fullskaligt CMS med enorm användarvänlighet. Mängder av addons går att ladda ner och många av dessa är gratis. Verktyget är open source och detta skapar fantastiska möjligheter för kundanpassning.

Insticksprogram ger din hemsida kraft

Kontaktformulär är nödvändiga till ett stort antal webbsidor, antingen för att sidans besökare skall kunna vädra funderingar eller informera om något. Det finns mängder av färdigskrivna plugins för detta ändamål. Ifall man tänker införskaffa en potent addon för detta ändamål och slippa koda på egen hand, så är de två förmodligen populäraste alternativen Gravityforms och Contact form 7.

Nya teman för bättre webbplats!

Ett bra sätt för personer som behöver hitta ett nytt tema till sin webbsida är att börja sin sökning bland de teman med högst popularitet. För det mesta är de lätta att anpassa, och håller hög klass. Se bovenstidning.nu

Som kugge för att hålla på med marknadsföring på internet är sociala medier viktigt. Nya ingångar har skapats i och med människors tendens att samlas på fansidor och i användargrupper. Man kan snabbt nå ut till rätt målgrupp över hela världen om man använder Facebook, som är mest använt inom gebitet sociala medier.